POZDRAVLJENI!

Prosimo, če poskusite uporabljati nov forum na lokaciji www.slovenski-cebelarji.com/forum30/

Tisti, ki imate uporabniška imena z "čžš" bodo mogoč imeli težave in bomo uredili sproti.
Oglejte si http://www.slovenski-cebelarji.com/forum30/viewtopic.php?f=55&t=5181

 

 

 

 
 
Slovenski Čebelarji Forum Index
Sprejmi naslednje postavke za registracijo
Dobrodošli v svetu čebelarstva!

Vstopili ste v svet čebel in čebelarjev, ki je namenjen izmenjavi mnenj in izkušenj, učenju, medsebojni pomoči, druženju, spoznavanju, skratka vseh, ki Vas ta tematika zanima in veseli.

Za lažje komuniciranje pa moramo spoštovati določena pravila

1. Pogovorni jezik je materin jezik slovenščina, kjer pišemo tako, da se lahko medsebojno razumemo, z uporabo velike začetnice. Tujci lahko pišejo v svojem jeziku .
Pisanje z velikimi tiskanimi črkami na forumu ni dovoljeno, ker to pomeni vpitje.
2. Administratorji in moderatorji tega foruma skušajo odstraniti ali popraviti neprimerna besedila takoj ko je mogoče, ker ni mogoče preverjati vsakega sporočila sprotno. Vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali administratorjev (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.
Vsak uporabnik ima lahko le en račun!
3. Ob registraciji se zavezujete , da ne bomo objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, bralce in člane tega foruma. Upravitelj strani ali admin si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.
4. Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).
5. Upoštevamo zakon o avtorskih pravicah, kar na kratko pomeni, da brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno dodajati tujih fotografij in tekstov
6. prepovedano objavljati osebne podatke drugih članov(ime, priimek, bivališče, telefon.....).
7. Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš s pogoji. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani
Powered by phpBB: © 2001,2002 phpBB Group